DIY / Kendin Yap: Çok Şık Çanta Yapımı - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

17 Ağustos 2017 Perşembe

DIY / Kendin Yap: Çok Şık Çanta Yapımı


Kendini çantanızı kendiniz yapmak ister misiniz? 

Bu yazımızda sizlere tişörtten nasıl çanta yapılacağı hakkında bilgi veriyoruz. 

Kumsala, sahile giderken taşıyabileceğiniz bu çantayı bir çırpıda yapabilirsiniz. 

SIFIRDAN MATEMATİK ÖĞRENİN

Gerçekten çok kullanışlı olabilecek bir çanta. He şık hem hoş. Gelelim nasıl yapılacağına.... Hadi bakalım nasıl yapılırmış bu çanta? Acaba nasıl?









İlk olarak tişörttün kol tarafını kesmekle başlıyoruz. Kol tarafını kestikten sonra yaka kısmını aynı şekilde düzgün bir biçimde kesiyoruz. Tişörtümüzün en solundan başlayarak saçaklar oluşacak şekilde yukarı doğru tişört bitimine doğru  kesmeye başlıyoruz. Bu sayede saçaklar elde etmiş olacaksınız . Daha sonra oluşturduğumuz saçakları ikili bir biçimde altından ve üstünden tek tek düğüm yapıyoruz. Sıkı düğüm atmalıyız ki çantamızın alt tabanından bir şey düşmesini engellemiş olacağız. İşte çantamız hazır. Gayet güzel oldu öyle değil mi? Şimdi sahile gitmeye hazırız. Hadi sahile, kumsala doğru!! 


Bu yazımızda sizlere nasıl çanta yapılabileceğini paylaştık. Umarım beğenmişsinizdir. Gayet güzel ve şık olduğunu düşünüyoruz. Çantanıza güle güle kullanın diyelim. Eee, artık kumsala giderken yanınızdan ayırmayacağınız bir çantanız oldu. Umarım sevmişsinizdir. Başka yazılarda görüşmek dileğiyle..


son haberler

Post Top Ad