Sıfırdan Matematik Kitabı Ayrıntılı Tanıtım - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

12 Kasım 2017 Pazar

Sıfırdan Matematik Kitabı Ayrıntılı Tanıtım


Kitabımızın video kursu da vardır ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Video eğitimi incelemek veya indirimli satın almak için tıklayınız.

Kitap ve video eğitim ile ilgili tüm satın alma seçenekleri için tıklayınız.

Matematik öğrenim zorluğu problemini ortadan kaldırmak için yazıldı. Sıfır seviye, zayıf seviye ve orta seviye matematik bilenler ve özel ders veren öğretmenler kitabın hedef kitlesi oldu.

Aşağıdaki videoda kursun ilk videolarından son videolarına doğru bir kısa karma derlenmiştir.


Sıfır seviye olanlar;

Gerçekten sıfırdan; sayı, sembol, ritmik sayma, işlemlerin hayatın parçası olarak anlatımı ile 1. bölümden başlayarak seviyenizi oldukça iyi hale getirebilirsiniz. Bu kitap size matematiği öğrenmek için yepyeni bir fırsat sunuyor.


Zayıf seviye olanlar;

2. bölümden başlamalı, 4 işlemi bol bol alıştırma ile pekiştirmeli, sonra kitapta temel matematik konularında ilerlemelisiniz. Kitabı bitirdiğinizde, seviyenizin çok daha iyi olduğunu, çok daha hızlı soru çözdüğünüzü göreceksiniz.


Orta seviye olanlar;

İlk bölümleri atlayabilirsiniz. Konuları bilseniz bile bol bol alıştırma ile hızlanacak, ne kadar temel bir matematik kitabı olsa da içerdiği konularda piyasadaki soru türlerini içermesi ve aynı tip ardarda sorular ile daha kalıcı hale getirmesi ile kitabı bitirdiğinizde, bilgilerinizin arttığını, seviyenizin yükseldiğini ve çok daha hızlı soru çözer hale geldiğinizi göreceksiniz.


Özel ders veren öğretmenler;

Öğrencilerde gördüğünüz eksiklikleri, pekiştirilmesini istediğiniz yerleri kitabımızda bulacaksınız. Yüzlerce alt başlık ve o başlığa ait çok sayıda alıştırma ile hem ders esnasında öğrenciye çözdürebilir hem de ödev verebilirsiniz. Tüm soruların çözümleri nette olduğundan verilen ödevde yapamadığı soruların çoğunu öğrenci kendi öğrenebilecektir. Dolayısı ile bir sonraki özel derste yapılamayan ödev soruları ile fazla uğraşmak zorunda kalmaz ve yeni konularla devam edebilirsiniz.


Sınıflarda kullanım;

Meslek liseleri, imam hatip liseleri, orta ve zayıf seviye matematik bilgisi olan anadolu ve tüm liselerde öğrencilerimizin ortak derdi olan temel matematik bilgisinin edinilmesi, önceki yılların eksikliklerinin giderilmesi, böylelikle üniversiteye giriş sınavı konularının bir kısmının öğretilmesi ve diğerlerinin alt yapısının oluşturulması sağlanacak , sınavdaki başarı ihtimali çok daha artacaktır. 

Öğretmen konuyu anlatıp bir kaç örnek çözünce, benzer çok örnek olduğundan öğrenciler kitap üzerinde rahatlıkla soruları çözebilecekler, takıldıklarına da internetten çözümüne bakabileceklerdir. Böylelikle öğretmen tekrar tekrar aynı tip sorular çözmek zorunda kalmayacaktır ve ders yılı bitiminde bambaşka bir sınıf karşınızda olacak.


Bazı yorumlar;



Kitabı satın almak için tıklayınız.


Kitabın ayrıntılı indexi için tıklayınız.


Örnek sayfalar;














































son haberler

Post Top Ad