LGS Hazırlık için En Doğru Adres - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

30 Ocak 2019 Çarşamba

LGS Hazırlık için En Doğru Adres

8. sınıftan liseye geçiş döneminde sınav hazırlığını ve okulu bir arada götürmek öğrencilerde stres yaratabilmektedir. Bu nedenle liselere giriş sınavlarına hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için en doğru eğitim kaynaklarının tedarik edilmesi büyük önem arz etmektedir. 

LGS’ye olabilecek en verimli şekilde hazırlanabilmek için gereken söz konusu eğitim kaynakları da günümüzde farklı internet adreslerinden temin edilebilmektedir. 

Liselere giriş sınavı kaynakları konusunda piyasadaki çok sayıda online alışveriş sitesi içerisinde gerçekten iyi bir adres arayışında olanlara, en kaliteli LGS deneme kitapları ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran Tonguç Mağaza tavsiye edilmektedir.

8. Sınıf LGS Kaynaklarında En İyi Adres 8. sınıf LGS deneme kitapları denildiği zaman uzun yıllardır pek çok öğrencinin tercihi olan Tonguç Mağaza’da, her biri büyük bir titizlik ile hazırlanan birbirinden farklı çok sayıda eğitim kaynağına erişim sağlanmaktadır. 

Geçmiş yıllarda çıkmış liselere giriş sınavı sorularını derleyen ve söz konusu sorulara benzer yepyeni LGS soru örneklerini de deneme kitaplarında öğrencilere sunan Tonguç Mağaza, bu özelliği ile birçok öğrencinin büyük beğenisini kazanmaktadır.

Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan en güncel müfredata uygun olarak hazırlanan Tonguç Mağaza LGS soru bankası kitapları arasından ihtiyaç duydukları her türlü kaynağı satın alabilir. 

Zengin içerikli sorulardan oluşan LGS soru bankası kitapları ile öğrenciler farklı zorluk seviyelerine sahip olan soruları arka arkaya çözerek liselere giriş sınavına oldukça verimli bir şekilde hazırlanabilir. 

LGS soru bankası kitaplarında ayrıca yayınlanan tüm soruların çözümleri de yer almaktadır. Bu sayede öğrenciler, cevabını bilmedikleri soruların yanıtlarını gözden geçirebilmekte ve söz konusu soruların sınavda karşılarına çıkmaları halinde nasıl çözebileceklerini de önceden öğrenmiş olmaktadır.

LGS Ders Çalışma Programı ile Verimli Çalışma İmkanı 

Türkiye’de internet üzerinden eğitim kaynaklarının satışını gerçekleştiren farklı adresler arasında en kaliteli kitapları öğrencilere sağlayan Tonguç Mağaza, ders kitapları ve soru bankalarının yanı sıra öğrencilere ihtiyaç duymaları halinde LGS ders çalışma programı kitapçığı da temin etmektedir. 

Bu sayede öğrenciler; haftalık ders programı oluşturabilir, sınav takip çizelgesi hazırlayabilir, kendileri için bir ödev takipçisi yapabilir ya da kitapçıkta yer alan motivasyon sözlerini okuyarak çok daha verimli bir şekilde sınavlara hazırlanma imkanı bulabilir. 
Tonguç Mağaza ayrıca sözel derslerde eksiği olan öğrencilerin tercih edebileceği LGS örnek sorular sözel kitaplarını da sizlere sunmaktadır. Böylelikle öğrenciler, sınavda karşılarına çıkabilecek olan sözel sorularına benzer soru kalıplarını Tonguç Mağaza yayınlarında inceleyerek sınav zamanı geldiğinde çok daha tecrübeli bir şekilde sınava girmektedir.

son haberler

Post Top Ad