INDESIGN İLE SIFIRDAN KİTAP YAZIYORUZ - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

30 Ocak 2019 Çarşamba

INDESIGN İLE SIFIRDAN KİTAP YAZIYORUZ


Öğretmen arkadaşlarımdan gelen indesign öğrenme talepleri, indesign öğrenip kitap yazmaya yönelik pratik bir kurs olmaması nedeni ile sıfırdan başlayarak indesign ile profesyonel çalışma kağıdı, döküman, fasikül hatta kitap yazılabilecek derecede öğretimi hedefleyen bir kurs hazırlamaya başladım.

Piyasada olan ücretli ve ücretsiz kursları inceledim ve genelde dergi katalog üzerine ve amaca yönelik olmayan fazlaca detayda boğulduklarını gördüm ve öğretmenlere hitap eden veya kitap dizgisi noktasında özelleşen kurslar değiller.

Yani bu kurs öğretmen ve öğretmenin kendi dökümanını hazırlaması veya ders içeriği hazırlamak isteyen grafikerlerin pratik eğitimi odaklıdır.

Indesign çok kapsamlı bir program olduğundan her şeyi öğrenmek imkansız gibi bir şeydir bu nedenle gereken kısımları hedeflemek daha mantıklı.

Neden indesign?

Indesign tartışmasız, açık ara en iyi masaüstü yayıncılık programıdır. İyi öğrenildiğinde her tür döküman rahatlıkla, kolaylıkla ve keyif alarak hazırlanabilir. Hatta öğrendikçe daha önce kullandığınız programların ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız.

Gereksinimler

Bu video eğitim için bilgisayarınızda indesign CC yüklü olmalıdır, (ancak eski versiyonlarda da çoğu ayar aynıdır yani anlatılanların çoğu eski versiyonlarda da geçerlidir.)

Kurs bitiminde ne olacak?

Öğretmenlerimiz ve grafiker adaylarımız; yazılı, çalışma kağıdı, fasikül ve kitapları indesign programı ile profesyonel kalitede hazırlayabilecek hale gelecekler. 

Hatta matbaa detaylarını öğrenip matbaada da bastırabilirler.

Ücret?

Takdir edersiniz ki bu kursa ciddi emek ve zaman harcıyorum hazırlarken, video çekme, düzenleme, hata olduğunda tekrar çekme, nete yükleme vs...
Ayrıca bu kurs ile kendim yıllar sonucu geldiğim seviyeye belki de çok daha kısa sürede sizleri getirme imkanı oluşuyor, yani bazen saatlerce günlerce araştırıp bulduğum bilgiler , çözümler de bu kursta tabi ki anlatılacak ve ciddi bir zaman kazancı oluşacak öğrenenler için.

Indesign ile ilgili hazırladığım bir çok kısa video ücretsiz olarak youtube da var ama onlar sorunlar karşısındaki pratik metodlar, bu kurs ise kapsamlı bir öğretime sahip.

Video eğitimlerin en büyük amacı öğrenene ciddi zaman kazandırması ve eğitimin kısa sürede gerçekleşmesidir. yoksa kendiniz araştırarak da öğrenebilirsiniz ama zaman uzar.

Tüm bu durumlar ışığında kurs ücretlidir.

Satın alma

1) udemy sitesi üzerinden

Buraya tıklayarak kursa indirimli (kod girilmiş olarak) ulaşabilirsiniz, isterseniz satın almadan önce örnek videoları izleyebilirsiniz.

2) havale-eft ile (en uygun fiyat)

Buradaki hesaplardan birine 85 TL yatırdıktan sonra, udemy.com sitesine bilgisayar ile girerek mail+şifre (basit bir şifre belirleyin) ile üye oluyorsunuz, daha sonra 
  • isim
  • ücretin hangi hesaba yatırıldığı
  • udemy.com sitesine üye olunan mail+şifre

bilgilerini boramat@gmail.com adresine mail atıyorsunuz üyelik işlemlerinizi biz gerçekleştiriyoruz, isterseniz üye olduktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Sorular olursa boramat@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

son haberler

Post Top Ad