Microsoft OneNote dersleri 04 "el ile yazılanları düzenleme yöntemleri" - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

9 Eylül 2017 Cumartesi

Microsoft OneNote dersleri 04 "el ile yazılanları düzenleme yöntemleri"



Onenote programında el yazısının rengini, boyutunu değiştirme, el yazısını metne dönüştürme, el yazınız matematiksel ifadeye dönüştürme inceleniyor.

OneNote programı en iyi dijital not defteri uygulamalarından biridir.

Kalem destekli pc, android, mac ve ios cihazlarda kullanılabilecek en iyi programlardan biri.

Üstelik bulut tabanlı ve ücretsiz geniş veri yedekleme imkanı var ve hatta bu yedekleme olayı en sorunsuz çalışan program diyebiliriz.

Yani pc-tablet-akıllı telefon üçgeninde senkronize çalışabilir, birinde kaldığınız yerden diğerinde devam edebilirsiniz.

Bunun için tek gerekli olan bir microsoft hesabı yani live.com hesabı.


SIFIRDAN MATEMATİK ÖĞRENİN

Mobil dünyada belki de en detaylı programlardan biri onenote ancak desktop versiyonu kadar özelliği yok tabi ki.

Yine de mobil versiyon özellikleri gittikçe gelişiyor.



Microsoft hesabı ile ücretsiz senkronize olan program böylelikle işinize ister mobil ister desktoptan devam edebilme imkanı sunuyor.

Bu videoda grafik tablet yardımı ile el ile yazdığımız çalışma kağıdındaki yazılanları bilgisayarda nasıl düzenleyebileceğimiz inceleniyor.Bu incelemede el yazısının rengini değiştirme, kalınlığını ayarlama, el yazısını metne dönüştürme, el yazısını matematiksel ifadeye dönüştürme inceleniyor.


Tüm indirme seçeneklerinin olduğu ana siteye buradan, android versiyonuna buradan, ios versiyonuna da buradan ulaşabilirsiniz.






onenote dersleri, onenote eğitimi, onenote video dersler, onenote video eğitim, onenote kullanımı
onenote ile yazılanları editleme, onenote ile yazılanları düzenleme, onenote mürekkep rengi değiştirme, onenote çizgi kalınlığı değiştirme, onenote el yazısını mürekkebe dönüştürme, onenote elyazısını metne çevirme, onenote elyazısını matematiksel ifadeye dönüştürme

son haberler

Post Top Ad