Matematik - Geometri Özel ders - İlk Ders Ücretsiz!!! - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

25 Ocak 2018 Perşembe

Matematik - Geometri Özel ders - İlk Ders Ücretsiz!!!


Uzman, tecrübeli öğretmen ile özel ders en etkili eğitim yöntemidir ve kesin başarı demektir.

İlk ders ücretsizdir, öğrencinin genel seviyesine bakılır, uygulanacak eğitim detaylıca gösterilir, öğrenci ve velinin soruları cevaplanır. Ücretsiz ilk ders bitiminde ders alınıp alınmayacağı sorulmaz, istenirse daha sonra arayarak ders almak istediğinizi belirtirsiniz.

Özel ders, birebir olduğu için öğrencinin anlamadığı her yer anlayana kadar tane tane anlatılır, öğrenci anlamadan geçilmez.

Etkili anlatım ve sıkı ödev takibi ile başarı eninde sonunda gelecektir.

İki ders arası öğrenci takıldığı yerleri whatsapp üzerinden sorabilir böylelikle bir sonraki derse kadar sorularda anlamadığı noktalar çalışmasını engellemez.

Dersler birebir yüz yüze eğitime alternatif olarak online, internet üzerinden de işlenebilir. (grafik tablet alınması gerekir)

1 ders; 40+40=80 dk olarak işlenir (2 klasik okul dersi saati), arada öğrencinin durumuna göre 5-10 dk mola verilir.

Dersler öğrenci merkezli olduğundan kalem genelde öğrencinin elindedir, yorucu olur ama öğrenme etkili olur. Araba kullanmayı öğrendiğinizi düşünün sürekli öğreten kişi kullansa, anlatsa öğrenemezsiniz, temel bilgileri verdikten sonra öğrencinin direksiyona geçmesi ve öğretenin onu yönlendirmesi gerekir. Bu nedenle öğrenci merkezli eğitim yani öğretmenin gerekli bilgileri verdikten sonra kalemin öğrencide olduğu, öğretmenin öğrenciyi yönlendirdiği takıldığı yerleri hemen anlatmayıp ipuçları ile öğrenciye yaptırttığı, düşünmeye sevk ettiği eğitim, en etkili eğitimdir.

Ücret

öğretmen evinde; (İstanbul-Kartal-Esentepe) 40+40=80 dk lık özel ders 150 TL dir ve öğrenci istenirse yakın duraktan alınıp durağa ders sonunda bırakılır, (metrodan, minibüs yolundan , E5 ten alınıp bırakılabilir)

öğrenci evinde40+40=80 dk lık özel ders 250 TL den başlar mesafeye göre artabilir.

online internet üzerinden: 60 dk aralıksız yapılır ve ücreti 100 TL dir. Grafik tablet alınması gerekir.

NOT: Özel ders kurslara göre pahalı gelebilir ama etkinliği ve kısa sürede alınan sonuç dikkate alındığında aslında daha ucuzdur.


İletişim

Bora hoca
505 405 44 00
boramat@gmail.com

son haberler

Post Top Ad