Uzaylılara Ait Olabileceği Düşünülen Yuvarlak İzler - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

12 Ekim 2018 Cuma

Uzaylılara Ait Olabileceği Düşünülen Yuvarlak İzler



Avustralya'da Uzaylılara Ait Olabileceği Düşünülen İlginç Yuvarlak İzler Keşfedildi

Avustralya'nın geniş otluklarında yer yer görülen ve hiçbir bitkinin bulunmadığı yuvarlak alanlar keşfedildi. Bu olay otluklara sıra dışı şekiller çizen uzaylıları akıllara getirdi.




Doğanın en vahşi, en tehlikeli ve en acımasız olduğu yerlerden birisi olan Avustralya, ilginç bir olayla gündemimize geldi. 


Avustralya'nın uçsuz bucaksız kuru ot tarlalarında "yuvarlak izler" bulundu. Bu izler tüm alan boyunca yayılıyor ve izlerin bulunduğu bölgelere yukarıdan bakıldığı zaman hipnozite edici şekilde güzel bir görüntü oluşuyor. 

İzlerin son derece ilginç ve büyüleyici olduğu ortada, ancak böyle izleri kim, neden yapmış olabilir?

MATEMATİK ÖĞRENMEYEN KALMAYACAK!!!

Sıra dışı izleri keşfeden bilim adamları, bu izlerin son derece ender görülen bir doğa olayının gerçekleşmesiyle oluşmuş olabileceğini belirttiler. Bölgede yaşanan susuzluk, hayvanları ve insanları etkilediği kadar bitkileri de etkiliyor ve yerinden hareket edemeyen bu canlılar, çaresiz bir şekilde yağmur yağmasını beklemekten başka birşey yapamıyorlar. 

Susuzluk seviyesinin üst seviyelere ulaşmasıyla birlikte bitkilerin aynı alanlarda toplanarak bu alanlarda bulunan toprak altındaki suyu kullanmaya başlamış olabileceklerini belirten bilim adamları, olayın aslının bilinmediğini ancak bu tahminin şimdiye kadar ortaya atılmış en tutarlı tahmin olduğunu açıkladı.


Herhangi bir resme tıklayarak galeriyi geziniz.







Yuvarlak izlerin kenarlarında bulunan kalın tabakalar, bu bölgede bulunan bitkilerin kendi kendine veya birşey tarafından kenara itildiğini işaret ediyor. Bölgede bu kadar çok izin bulunması, akıllara "uzaylı ziyareti" ihtimallerini de getirdi.

Kaynak: Mashable 

son haberler

Post Top Ad