Ahşap kutu deyip geçmeyin - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

31 Ekim 2018 Çarşamba

Ahşap kutu deyip geçmeyin



Bir ahşap kutu ile kolaylıkla yapabileceğiniz 25 dekorasyon fikrini karşınıza getiriyoruz. Basit bir kutu, nelere dönüşebiliyor, gelin birlikte bakalım. İşte karşınızda bir ahşap kutu, 25 fikir…

SIFIRDAN MATEMATİK ÖĞRENİN
Basit bir ahşap kutu, küçük dokunuşlarla harika eşyalara dönüşebilir. Rahatlıkla temin edebileceğiniz meyve ya da içecek kutuları ile evinizdeki ihtiyaçlarınızı çözebilirsiniz. Mutfaktan banyoya, antreden yatak odasına, çocuk odasından salona dek ahşap kutularla harika mobilyalar yaratabilirsiniz. İhtiyacınız olan, belki biraz boya, zımpara ve yaratıcılık…



Ürün taşımakta kullanılan ahşap kutular, son derece basit malzemeler. Birkaç tahta parçası ve çivi ile oluşturulan ahşap kutulardan mucizeler yaratmak elinizde. Örneğin TV ünitesi, ayakkabılık yapabilir, banyonuz için ekstra dolap alanı oluşturabilirsiniz. Bir ahşap kutu, çocuk odasında oyuncak kutusuna, mutfağınızda küçük eşyaları depolayabileceğiniz bir dolaba dönüşebilir.

1. Ahşap kutu ile TV ünitesi

Ahşap kutuları bir araya getirerek benzersiz bir TV ünitesi oluşturabilirsiniz. TV’nizi yerleştireceğiniz alanın ölçülerine uygun sayıda ahşap kutuları dilediğiniz tasarımla kurgulayabilirsiniz. İşe başlarken öncelikle TV’nizi duvara monte etmenizde fayda var. Sonrasında kutuları ister ham haliyle kullanabilir isterseniz boyayarak değerlendirebilirsiniz. Güvenliğiniz için TV ve ahşap kutuları duvara monte etmelisiniz.

2. Ahşap kutudan orta sehpa
Ahşap kutuları yapıştırarak ya da birkaç çiviyle birbirine tutturarak orta sehpa ihtiyacınızı çözebilirsiniz. Aynı zamanda kutuları birbirine tutturmadan da orta sehpa olacak şekilde salonunuzun ortasına kurgulayabilirsiniz. Böylelikle ihtiyaç olduğunda her birini servis sehpası olarak da kullanabilirsiniz.

3. Ahşap kutular ile ayakkabılara çözüm
Günlük giyilen ayakkabılara bir çözüm arıyorsanız, ahşap kutular oldukça iyi bir fikir. Uygun maliyetlerle ahşap kutulardan yapabileceğiniz ayakkabılıkları, yaratıcı fikirlerle zenginleştirebilirsiniz. Örneğin dekorasyonunuza uygun renklerde boyayabilir ya da biraz zımparalayarak vintage bir görünüm elde edebilirsiniz.
MATEMATİK ÖĞRENMEYEN KALMAYACAK!!!


Herhangi bir resme tıklayıp resimleri daha büyük görebilirsiniz.

4. Ahşap kutular oyuncakları taşısın
Çocuklu ailelerin en fazla depolama alanına ihtiyaç duyduğu malzemelerdir oyuncaklar… Ahşap sandıklara tekerlekler monte ederek hem çocuğunuz için harika bir oyuncak hem de fazladan depolama alanı yaratabilirsiniz. Ahşap kutuları boyayıp, biraz karatahta boyası uygulayarak daha eğlenceli bir hale getirmek elinizde.

5. Ahşap kutulardan kitaplık
Kitaplık ihtiyacınıza çözümün en kolay yolu ahşap sandıkları kullanarak oluşturacağınız dolaplar… Kutuları bir araya getirerek tekerlekle harika bir mobilya sahibi olabilirsiniz. Hem yaşam alanınız için şık bir kitaplık olacaktır hem de kitaplarınız için harika bir alan…

6. Ahşap kutular ile mutfak rafı
Mutfakta ıvır zıvır şeyler hiç bitmez. Her zaman fazladan depolama alanına ihtiyaç olur. Mutfak duvarınızda kullanacağınız, baharatlık ve küçük mutfak eşyalarınız için kullanacağınız rafları, ahşap kutulardan yapabilirsiniz. Kutuların ortasına bir raf yerleştirerek hem depolama hem de mutfağınızın şıklığını artırabilirsiniz.

7. Ahşap kutulardan dergilik







Dergiler ve gazetelerin dağınıklığına son vermek için de ahşap kutulardan yardım alabilirsiniz. Dilerseniz kutunun yanlarına ipler tutturarak taşımanızı kolaylaştırabilirsiniz.

8. Ahşap kutular yatak altlarına
Yatak altlarını verimli bir şekilde kullanmak için ahşap kutuları çekmece gibi kullanmanız mümkün. Örneğin yazlık ya da kışlıkları, fazla oyuncakları, az kullandığınız eşyaları depolamak için yatağınızın alt boşluklarına ahşap kutular yerleştirebilirsiniz.

9. Ahşap kutudan meyvelik
İşte size bir ahşap kutu, 25 fikir’den biri daha… Oldukça yaratıcı bir şekilde kurgulanan bu meyvelik, mutfağınızda harika duracaktır. Mutfak dolabınızın hemen altına yerleştirebileceğiniz meyveliği dilediğiniz bir renkte boyayarak kullanabilirsiniz.

10. Plaklar ahşap kutulara
Plak koleksiyonunuzu ahşap kutulara yerleştirebilirsiniz. İstediğiniz plağı ararken bulmanızı da kolaylaştıracak ahşap kutuları ham haliyle de kullanabilirsiniz.

11. Sebze ve meyveler ahşap kutuda
Ahşap kutuları bir araya getirerek harika meyve ve sebzelikler tasarlayabilirsiniz. Dilediğiniz kadar kutuyu kullanarak ihtiyacınıza uygun şekilde bir meyve ve sebzelik yapabilirsiniz. Üzerine karatahta boyası uygulayarak harika bir meyve sebzeliğe mutfağınızda yer verebilirsiniz.

12. Ahşap kutuları birleştir, puf olsun
Ahşap kutuları birleştirerek harika bir pufunuz olabilir. Ahşap kutuları bir araya getirdikten sonra üzerini kumaş kapladığınız MDF ile kapatın. İsterseniz altına tekerlekler monte ederek pufunuzu hareketlendirebilirsiniz.

13. Ahşap kutu ile servis sehpası
İşte size bir ahşap kutu, 25 fikir’den biri daha… Orta sehpa yapabileceğiniz ahşap kutuyu servis sehpası olarak da kullanabilirsiniz. Hatta aynı uygulamayla yatak odanızda komodin olarak da kullanmanız mümkün.

14. Ahşap kutular ve çalışma masası
Uygun maliyetli bir çalışma masasına mı ihtiyacınız var? İşte bütçenizi hiç yormadan son derece şık bir çalışma masası… Ahşap kutuları bir araya getirerek üzerine MDF kestirin, çalışma masanız hazır. Çalışma masanızın üzerine yine ahşap kutuları kullanarak raflar oluşturabilirsiniz.

15. Ivır zıvırlar ahşap kutulara
Özellikle antreler için kurgulayabileceğiniz bu mobilya işinize çok yarayacak. Ahşap kutuları üst üste olacak şekilde duvara monte edin ve içlerine hasır sepetler yerleştirin. Küçük dokunuşlarla yaptığınız mobilyanız, antrenizde harika duracaktır.

16. Ahşap kutulardan banyoya dolap
Havlular ve kozmetikler için banyonuzda fazladan depolama alanı yaratmak için ahşap kutuları kullanabilirsiniz. Banyo duvarınızın ölçülerine uygun sayıda ahşap kutuları monte etmeniz yeterli.

17. Ahşap kutu ile portmanto fikri
Uygun fiyatlı bir portmanto arıyorsanız, birkaç ahşap kutu işinizi görecektir. Ahşap kutuları birbirine birleştirmeden duvara monte ederseniz, kutuların üstlerini de değerlendirmiş olursunuz. Kutuları istediğiniz bir renge boyayabilir ya da eğlenceli bir görünüm istiyorsanız her birine farklı boyalar uygulayabilirsiniz.

18. Gardıroplarda ahşap kutular
Gardırop içlerinde ahşap kutular kullanmanız işinizi kolaylaştıracak. Çorap ya da fular gibi küçük giyim eşyalarını burada değerlendirebilir ya da ahşap kutuları çamaşır makinesine gidecek kirliler için kullanabilirsiniz. Ahşap kutuların içinde kumaş bir kılıf kullanmanızı tavsiye ederiz.

19. Başucuna ahşap kutu
Ahşap kutuya uzun ayaklar monte ederek harika bir komodin yapabilirsiniz. İsterseniz salonda isterseniz yatak odasında ihtiyacınıza cevap verecek şık bir mobilya sahibi olmanın en ucuz yolu.

20. Çocuk odalarında ahşap kutular
Çocuk odalarında oyuncaklar, kitaplar ve aksesuarlar için de ahşap kutuları kullanmak son derece eğlenceli bir fikir. Güvenliğiniz için ahşap kutuları duvara monte etmeyi unutmayın.

21. Ahşap kutular çamaşır odasında
Çamaşır odanızda fazladan raflara ihtiyacınız varsa birkaç ahşap kutuyu değerlendirebilirsiniz. Ahşap kutuları boyayarak harika dolaplar yapabilirsiniz.

22. Ahşap kutular mutfakta
Mutfakta yeterli dolabınız yoksa, oldukça düşük bir bütçeyle ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İsterseniz aralarında pay bırakarak ya da tümünü birleştirerek ahşap kutuları mutfak dolapları olarak değerlendirebilirsiniz.

23. Mutfak tezgahında yer açın
Küçük bir mutfağınız varsa bir ahşap kutu size fazladan yer açacaktır. Ahşap kutunun içine birkaç kanca takın, fincanlarınız ve küçük kavanozlar için harika bir depolama alanı karşınızda.

24. Odunlara şık çözüm


















İşte size bir ahşap kutu, 25 fikir’den biri daha… Şömine ya da sobanız için gerekli odunlarınıza ahşap kutularda yer vererek şık bir çözüm yaratabilirsiniz.
25. Ahşap kutudan masa üstü dolabı


















Ahşap kutuları bir araya getirerek masa üstünde fazladan yer açabilirsiniz. Saksılar ve aksesuarlar için oldukça şık bir çözüm olurken ahşap kutular aynı zamanda işinizi de kolaylaştıracak.
ddekor.com

son haberler

Post Top Ad