Ofislerde Fotokopi Kağıdı Paket ve Kolilerini Değerlendirebileceğiniz 5 Durum - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

30 Mart 2017 Perşembe

Ofislerde Fotokopi Kağıdı Paket ve Kolilerini Değerlendirebileceğiniz 5 Durum


Ofislerin en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerin başında Fotokopi Kağıtları geliyor. Haliyle her ofise düzenli olarak paket ya da koli içerisinde fotokopi kağıdı alınıyor. 

Peki, kağıtları kullandıktan sonra paketleri ve kolileri atıyor musunuz? Oysa bu malzemeler basit bir çalışma ile son derece faydalı bir eşyaya dönüştürülebilir. 

İşte sizin için birkaç fikir... 

1-Monitör Yükseltici



Fotokopi kağıdı stoklarından birini çalışma masanızdaki monitörün boyunu yükseltmek için kullanabilirsiniz. 

Bu sayede monitörün alçakta durması nedeniyle yaşayabileceğiniz olası boyun ağrısını da önlemiş olacaksınız. 

Bilgisayarın monitörü, dik duruş pozisyonunda yüzünüzün tam karşısında olmalı. İdeal boyu bu şekilde ayarlayabilirsiniz. 


2- Çöp Kutusu




Eğer fotokopi kağıtlarını koli şeklinde temin ediyorsanız, ofise gelen kolileri çöp kutusu olarak da değerlendirebilirsiniz. 

Ancak içerisinde sıvı atmamaya özen gösterin. Çünkü kağıtlar karton koliler içerisine yerleştiriliyor. Karton sıvıyı emebilir ve istenmeyen görüntüler oluşabilir. 

Sıvı dışında atıştırmalık ambalajları, biten kırtasiye malzemeleri gibi çöpleri atmak için tercih edebilirsiniz.  


3- Çiçek Masası


Ofisleri bir yaşam alanı havasına bürüyen çiçekler pek çok ofisin dekorasyonunda kullanılıyor. Siz de fotokopi kağıdı kolilerini ters koyarak birer küçük sehpaya dönüştürebilirsiniz. 

Üzerine çiçekleri koyarak ofiste muhteşem bir çiçek köşesi oluşturabilirsiniz. Sağlam olan kolileri tercih etmeye özen gösterin. 

Kolinin üzerini kendinden yapışkanlı kağıtla kaplayarak bambaşka bir görünüme bürüyebilir ve dilediğiniz desene sahip olmasını sağlayabilirsiniz. 


4- Dosyalık


Yeni dosyalık ihtiyacınızı karşılamak için koli pek uygun değil. Ancak paketleri çok rahat kullanabilirsiniz. 

İçerisine karton yerleştirmeniz ve dosyalık şeklinde kesmeniz yeterli olacak. Birkaç paketi aynı şekilde hazırlayarak birbirine yapıştırmanız, ikili ya da üçlü dosyalık elde etmenizi sağlar. 

Desen kazandırmak için yine kendinden yapışkanlı kağıtlarla kaplayabilirsiniz. 

5- Geri Dönüşüm Kutusu 


Özellikle su tüketimi ofislerde çoğu zamanda küçük pet şişeler kullanılarak yapılıyor. Plastik şişeler geri dönüştürülebilen malzemelerdir. 

Pet şişeleri çöpe atmak yerine bir kutuda biriktirerek doğaya katkıda bulunabilirsiniz. Bunun için de fotokopi kağıdı kolisi harika bir seçim olur. 

Üzerine geri dönüşüm stickerı yapıştırabilir ve kutunun diğer ofis çalışanları tarafından da kullanılmasını sağlayabilirsiniz. 

kaynak

son haberler

Post Top Ad