Nahuel Huapi Gölü - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

7 Mart 2019 Perşembe

Nahuel Huapi Gölü


Nahuel Huapı Milli Parkı
Bozkırdan And Dağları'na

Nahuel Huapi Gölü'nün kıyılarında bulunan Patagonya şehri, ismini Arjantin Milli Parkı'ndaki giriş kapısından almış. Arjantin’in en popüler doğal parkı olmayı hakettiğini hala düşünüyoruz, bu yüzden buraya gidiyoruz.

Arjantin eyaletleri olan Rio Negro ve Neuquen dahil olmak üzere, Park Nacional Nahuel Huapi arazisini kaplayan 7000 kilometre kareden fazla bir alana yayılmış. And Dağı eteklerindeki görkemli Cerro Tronador, karla kaplı dağları her zaman arka planda bir yerde, fakat saygınızı kazanan el değmemiş buzul gölleri, şelaleleri, nehirleri, Valdivian ılıman ormanları ve bozkırları ön planda olabilir. 

Balayına gelen çiftlerin (Bariloche'nin konforundan bölgenin hayran edici güzelliğini tercih eden) yanı sıra, milli park iki tip turist çekiyor: açık hava spor tutkunları ve doğa severler. 

Her ikisinin de buraya yerleşmek için geldiğinden eminiz. Burada yürüyüş, bisiklet ve tekne turları gibi aktiviteler organize edilebilir, aynı zamanda rafting, balıkçılık, yamaç paraşütü, uçurtma sörfü ve kayak da yapılabilir. 

Parkın peyzaj çeşitliliği aynı zamanda bitki örtüsü ve hayvan çeşitlerini zenginleştirmek için uygun bir ortam sağlıyor. 

Burada su samuru, guanaco, rhea ve tilkiler bulunuyor, bazıları daha ilginç bir yaban hayatı ile karşılaşabileceğini bekleyebilir (eğer denerseniz!)

Anahtar Bilgiler
Nahuel Huapi Ulusal Parkı, Arjantin'de bir bölge.
Rakımı 769 metre.

Yüksek çözünürlüklü resim aşağıda...


Nefis, etkileyici fotoğraflar ile beraberiz.

Fotoğraflar çok şey anlatır, sizi başka diyarlara götürür.




Ulaşım için en uygun havaalanı BRC (International, San Carlos DeBariloche).

Konuşulan ana dil İspanyolca ve İngilizce düzeyi düşük.


Para birimi Arjantin Pezosu. 

Fotoğrafları bilgisayar ve telefonlarınızda arka plan olarak da kullanabilirsiniz.

Resme tıklayarak tem çözünürlükte görüntüleyebilir, bilgisayarda sağ tıklayarak "farklı kaydet" ile tablet ve telefonda ise basılı tutarak cihazınıza kaydedebilirsiniz.




Herhangi bir resme tıklayınız.





















son haberler

Post Top Ad