Çok Net Ufo Görüntüsü - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

29 Eylül 2019 Pazar

Çok Net Ufo Görüntüsü


Aşağıdaki haberi yıllar önce yapmıştık.

Ancak nasa orjinal görüntüleri paylaşan hesabı kaldırtıp sildirmiş ve tekrar güncelliyoruz.

Nette hiçbir şey kaybolmuyor aynı görüntüleir veren başka videoları paylaşıyoruz.

Demek ki görüntüler gerçek.

NASA'nın uzay kameralarınca elde edilen görüntülere kazara yansıyan UFO'ya dair tartışmalar, görüntülerin YouTube'da yayınlanmasından bu yana devam ediyor.

NASA’nın uzay kameralarına takılan bir görüntüde, daire şeklindeki bir UFO’nun atmosferin dışında bir yöne doğru ilerlemekte olduğu görülüyor.

Bahse konu videonun geçen ay YouTube’da yayımlanmasıyla birlikte, bu cismin dünya dışı canlılara ait bir araç olup olmadığı geniş çevrelerce tartışılır hale geldi.



Görüntüdeki cismin bir uzay aracı değil; optik illüzyon veya bir meteor kalıntısı olduğunu iddia edenlerin yanı sıra, dünyamızı ziyaret eden uzaylılara ait bir araç olduğuna inanların sayısı da hatırı sayılır miktarlarda.

NASA’nın uzay kameralarından elde ettiği görüntüleri yayımladığı canlı yayını durdurması, cismin uzay dışı yaşama ait olduğu fikrini destekler nitelikte görülürken, bir YouTube kullanıcısı ise şu ilginç yorumu yapmış: “Görüntüdeki cismin uzaylılara ait bir araç olup olmadığı sorusu bir yana, yayımladığı videolarda bulunan bunu gibi cisimleri hep kesen ya da buzlayan NASA, bu sefer bunu neden yapmadı?”



Aslında zaten geçmişte astronotlarla ya da havacı ordu mensuplarıyla yapılan birçok röportajlarda; dünya dışı varlıkların ziyaretimize geldikleri açıkça beyan edilmişti. Buna Türk komutanlar ve pilotlar da dahil.

Siz de söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilir, konuya dair bilgi ve fikirlerinizi sayfamızda bulunan yorum kısmında paylaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

saygıdan uzaklaşmayalım lütfen

son haberler

Post Top Ad