Matematik öğrenmek için en iyi yol - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

3 Nisan 2017 Pazartesi

Matematik öğrenmek için en iyi yol


Matematik öğrenmek pek çok kişinin istediği ama başaramadığı bir şey.
Yıllarca süren ilkokulu-ortaokulu tekrar etmek onların kitabından faydalanmak da çok zor ve yine yıllar isteyen bir süreç olduğuna göre peki ne yapılması lazım?

Rakamlardan, sayı saymadan, ritmik saymadan başlayarak çarpanlara ayırma, bir ve iki bilinmeyenlik denklem-problem çözümlerine kadar oldukça ayrıntılı bir içerik ve bol bol alıştırma ile götüren yani işi tamamen sıfırdan alarak matematik sorununu, matematik öğrenme problemini çözen, ileri seviye konular için tüm alt yapıyı sağlayan ve bunu 2 ay gibi bir sürede yapan bir kaynak var "sıfırdan matematik kitabı".

Sıfırdan matematik kitabı tamamen sıfırdan başlayarak matematik öğrenme problemini, temel eksikliğini gideren dünyada tek kaynak.

Benzer kitaplar olsa da tamamen sıfırdan başlayan, tamamının çözümünün ve her sayfasının video anlatımının olduğu başka bir kaynak yok.

Özel derse binlerce lira vermek yerine bir özel ders fiyatına sorunun tamamen çözülebilmesi mümkün.
Ayrıca facebook grubu ile çalışma esnasında destek de veriliyor. Takıldığınız yerleri sorabiliyorsunuz aynı gün içinde cevaplar da geliyor.

Matematik sorununu çözen binlerce kişinin arasına siz de katılabilirsiniz.


Bora Arslantürk
boramat@gmail.com





etiketler: matematik öğrenmek, sıfırdan matematik, sıfırdan matematik öğrenmek, matematik öğrenimi, temel matematik, matematik öğrenmek artık çok kolay, sıfırdan matematik öğrenmek için neler yapmalıyım?, matematik öğrenmek istiyorum, 0'dan matematik öğrenmek istiyorum, matematik öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?, matematik öğrenmek için en iyi kitap, matematik öğrenmek istiyorum video, matematik öğrenme metodları, matematik öğrenme yöntemleri, matematik öğrenmek neden zordur?, 0'dan matematik, matematik nasıl öğrenilir?, Matematiği kolay öğrenmenin yolları, Matematik öğrenmenin başka bir yolu olmalı, MATEMATİK NASIL ÇALIŞILIR, Temel Matematik, Kolay Matematik Uygulamaları, sıfırdan matematik öğrenme, kolay matematik öğrenme teknikleri, matematik öğrenmenin püf noktaları, kolay matematik öğrenme videoları, kolay matematik öğrenme yolları, matematik öğrenmek için ne yapmalı, kolay matematik öğrenme ygs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

saygıdan uzaklaşmayalım lütfen

son haberler

Post Top Ad