Mikrodalga Fırında Silinen Defter - özeldersci

son haberler


Post Top Ad

10 Şubat 2017 Cuma

Mikrodalga Fırında Silinen Defter


Bir defter düşünün ve bitince 30 sn de tertemiz oluyor ve sonsuza dek kullanabiliyorsunuz.

Silmeden önce de uygulaması ile tüm sayfaları kısa sürede cihazınıza aktarabiliyorsunuz.

MATEMATİK ARTIK ÇOK KOLAY

Böyle bir defter olur mu? demeyin çünkü oldu.



Rocketbook Wave defterleri, bulut özellikleri ve içeriğinin mikrodalga fırınlarda temizlenebilmesiyle, Kickstarter üzerinde dikkat çekiyor ve bağış topluyor.



21 ve 24 cm uzunluğunda iki çeşit gelen Wave defterler, 80 adet, asit içermeyen ince taneli, nokta desenli, silinebilir ve tekrar kullanılabilir sayfalardan oluşuyor.



Rocketbook sistemi, bu özel defterin ücretsiz mobil uygulama ile bir arada kullanılmasından oluşuyor. 

Deftere çizdiğiniz ve yazdığınız şeyler, bağlantılı akıllı telefon üzerinden, fotoğraf çeker gibi görüntülenebiliyor. 

Ancak fotoğraf yerine, sayfaların taranmış halini yüksek kalitede cihaza depolamış oluyorsunuz. Üstelik bu işlem saniyeler içinde gerçekleşiyor.



Sayfaların her birinin altında, Dropbox, Evernote, Google Docs, OneNote, Apple ve E-posta linklerinin de içinde bulunduğu 7 adet buton mevcut. Kalem ile işaretlediğiniz bu butonlar, telefon ile kaydetme esnasında işaretlediğiniz yere de yükleniyor.

Mikrodalga fırın için dayanıklı olan Rocketbook Wave, 60 derece ısı verildiğinde, yazıları siliniyor. Yani yazdığınız sayfaları, bir fön makinesiyle kolayca temizleyebilirsiniz. Ya da defterin tamamı dolduysa, tek seferde mikrodalga fırın kullanarak temizleme yapabilirsiniz. Bu temizlemelerin yapılabilmesinin sırrı, Pilot Frixion silinebilir kalemlerinin kullanılması.

Mikrodalga kullanımı için defterin iki yüzünde de logo bulunuyor. Mikrodalga fırında ısıtılırken logo beyaz olduğunda, defterin arkasını çevirip oradaki logonun da beyaz olması bekleniyor. Sonrasında ise defter tamamen temiz hale geliyor.


Notlarınızı en iyi şekilde derleyip, düzenlemeyi ve çoklu kullanımı hedefleyen Rocketbook Wave, Kickstarter üzerinde 20 bin dolar hedefe sahip. Şimdiden 102 bin dolar toplanan projede, ürüne sahip olabilmek için yapılması gereken minimum bağış, 20 dolar. 

Üstelik bir adet siyah Pilot Frixion kalem de yanında geliyor.

Aşağıdaki videodan etkliyeci ürünü ve tüm ayrıntılarını izleyebilirsiniz.

İyi seyirler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

saygıdan uzaklaşmayalım lütfen

son haberler

Post Top Ad